Els socis

Fes-te soci

Si vols fer-te soci, pots: Rellenar este documento word: BUTLLETA D'INSCRIPCIÓ i enviar-ho al Correu electrònic club O anar directament a les pistes els cap de setmana al matí i preguntar pel president, secretari o tresorer.

Aquest any la quota anual és de 92€ + llicència federativa aèria segons la modalitat (Targeta d'oci o Competició). Pel que tenim aquestes dues opcions:

 

Quota soci d'Oci: 92€ de quota(any 2014) + 28€ de llicència d'Oci= 120€

Quota soci Competició: 92€ de quota (any 2014) + 43€ de llicència Competició= 136€

 

En cas de ser nou soci es deu afegir un 50% del preu de la quota (aquest any 50% de 92€= 46€) com a senyal d'inscripció.

Es recorda que l'ús de la llicència federativa és obligatori i que el seu preu ve determinat per la Federació Aèria Catalana: http://www.fac.cat/ca/home.html

* NOTA: En cas de ser menor d'edat tant la quota com la llicència es redueix a la meitat i el preu com a soci nou és gratuïta.

 

Normes

Com a tots llocs, és imprescindible un correcte ús de les instal·lacions amb tal de tenir un ambient còmode per a la nostra pràctica. Per això tot soci deu respectar tant materials físics com a humans seguint unes normes senzilles:

NORMES INTERNES CASTELLANO

NORMES INTERNES CATALÀ

ESTATUTS DEL CLUB

 

Cita

Volar no és perillós... Estavellar-se sí és perillós!. Anònim